Дрехи втора употреба онлайн – добър избор за малки и големи

Студеното време дойде бързо и ни затвори всички вкъщи.
Аз имах късмет, че работя от бюрото в топлия апартамент, но моите момчета (мъжът ми и детето) без значение какво е времето, трябваше да ходят на работа и градина.
На дневен ред беше купуването на подходящи по-топли дрехи за синчето ми. Малките хора, както често се случва, имат собствено мнение и го отстояват упорито за своите 4,5 години. Та и той като татко си имаше нужда от специална нагласа и настроение за пазаруване на дрешки или иначе казано никога не му идваше музата за тях. Колкото и да съм се мъчила, придружена от детето трудно успявах изобщо да вляза в магазин за дрехи, какво да говорим да оглеждам или меря нещо на него.
Вече бях вдигнала ръце в две отношения – обикалянето по магазини за детски дрехи и купуването на нови такива.
Моят син не желаеше да разбере, че избирам нещата за него и отказваше да ме търпи с моето женско ходене по магазини. От друга страна всичко му умаляваше или се повреждаше при игра удивително бързо.
Бях намерила моето решение и то се наричаше дрехи втора употреба онлайн.
От една страна не се налагаше да обикалям магазините с противящото се дете и от друга по-добрите цени ми даваха възможност редовно да допълвам гардероба му за градина, излизания и игри.
Сядах си спокойно и избирах на компютъра без да бързам, а когато момчето ми беше в настроение даже се включваше и сам подбираше част от нещата.
Веднъж на гости за кафе и какао бяха дошли съседката с нейното момиченце, което е година по-голямо от моето дете.
За моя голяма изненада след като децата си поиграха малко последва сядане на компютъра и Боби (така се казва синът ми) прояви желание да покаже от къде пазаруваме дрешки за него. Той обясни на Дари, че има много хубави роклички и за нея, но щели да си дойдат така без да се налага тя да ги мери както в друг магазин.
Със съседката се посмяхме малко на ентусиазма на децата, но аз все пак споделих от къде купувам дрехи втора употреба онлайн. Тя беше много впечатлена и спомена, че отдавна е забелязала колко добре обличам Боби. Даже се е чудела как успявам да му намеря дрехи толкова адекватно, тя не се била сетила за тази възможност, въпреки, че от години е любител на подобен тип магазини.
С времето съм се научила, когато имам ценна информация или опит да ги споделям с околните, а не да ги пазя само за мен.
Пазаруването на дрехи втора употреба онлайн може да не е откриване на топлата вода, но спестява губенето на време, много главоболия и средства, а е и толкова лесно с Butika.bg. След като сме пропуснали да си усложним живота с тези неща, ние имаме повече енергия за децата и времето, което прекарваме с тях.
Моят Боби не би заменил игрите за ходене по магазините и ако осъзнаваше предимството, то тогава би бил благодарен, че ценя и неговото лично време, колкото това на възрастен човек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *