Лифтинг с конци – как да имаме реалистични очаквания

Лифтинг с конци е разкрасителна процедура, за която се казва, че е най-ефикасният неоперативен метод за подмладяване. С помощта на специални конци кожата се изпъва, а на повърхността не остават никакви следи.

Непременно трябва да отбележим и това, че цените са по джоба на по-голямата част от потребителите, а резултатите са доста трайни във времето.

Както и с всяко друго нещо, обаче, много голямо значение има това да се поддържат реалистични очаквания от процедурата (за по-подробна информация, можете да разгледате в Estetics & Dermatology – AestheDerm.eu).

Резултатите от лифтинга се харесват, защото са естествени

Лифтингът с конци е една изключително изгодна процедура от финансова гледна точка, особено на фона на класическия оперативен лифтинг. Важно е, обаче, да имате реалистични очаквания към този тип разкрасителни процедури.

Обикновено, след извършване на лифтинг с конци кожата ще се повдигне с няколко милиметра, създавайки по-свеж и младежки облик.

Резултатът, обаче, е естествено изглеждащ и за околните просто ще изглеждате някак освежени и по-привлекателни, без да могат да предположат, че сте се подлагали на нещо.

По този начин вие ще продължите да се гордеете с естествената си красота (защото тя ще е именно такава), а за околните ще е непонятно как успявате да се запазите толкова свежи.

Какво няма да се промени след процедурата лифтинг с конци

Въпреки всички свои предимства и нарастваща популярност, важно е да знаете, че лифтингът с конци не е вълшебна пръчица и той няма да ви превърне в друг човек, а просто в подмладена версия на вас самите.

Едно от нещата, с които трябва да сте наясно е, че той няма да премахне повърхностните признаци на стареене, като например старческите петна, фините линии по кожата и неравномерната пигментация.

Можете да допълните с други процедури

Ако искате да третирате всеки един от тези признаци на стареенето, за които споменахме, трябва да прибегнете до допълнителни и различни процедури и козметични продукти.

Съществуват различни терапии, които могат да допълнят процедурите по лифтинг с конци, посредством третиране на повърхностния слой на кожата на пациентите. По този начин можете да получите оптимални резултати, които да се запазят и съответно за по-дълъг период от време.