Как да съчетаете оранжево червило с тоалет

Щом лятото е в разгара си, всяка дама ще иска да изглежда зашеметяващо, предизвикателно и горещо, където и да отиде. Затова не чакайте да настане зноят. Осигурете си от сега прекрасен грим за лятото.

Започвайки от лак за нокти, минавайки през избора на очна линия, избор на боя за косата… Всичко това в името на бляскавия имидж, в топлите месеци.

Забелязали сте, че дори в „Седмицата на модата“, ярко оранжево червило безпроблемно отива на всеки летен външен вид? Това обяснява и защо е на разположение в безброй нюанси. Истината е, че всяка жена може да носи оранжево червило в летния сезон.

1.         Лятото е еквивалентно на дълбокият цвят на устни в цвят на вино през зимата. Сега оранжевите устните могат да направят така, че да се откроите автоматично, сред тълпата с обикновени червила. С тази смелост идва и страхът, че цитрусовият нюанс. Той може да е малко труден, но истината е, че оранжево червило има за всеки тен на кожата. Ето и най-популярните оранжеви червила за всеки тон на кожата:

2.         Ако сте готино тонизирана – студените тонове по кожата изглежда най-добре със сини или лилави оттенъци, а оранжевите червила стоят най-добре на по-богати и по-дълбоки лица.

3. Полу-матово оранжево червило, подхожда на светлите дами.

4.         Ако сте топло тонизирана може да засилите ефекта с бронзанти и портокалови нюанси. Самото намиране на цвят в оранжево червило е лесна задача. Най-добрият начин това да стане е, чрез сянка с розов или жълт оттенък на пъпеши, розов корал или златисто оранжево. Преди да си го осигурите, обаче проверете колко трайна е козметиката за разкрасяване.

4.         За оранжев поп стил и за да се откроявате, нанесете слой от плътно тонизиращо червило, така, че да покрие вашия натурален цвят на устните. След това с четка за червило, нанесете пласт от червилото с оранжев цвят, по ваш избор. Това ще го направи и като защита на вашата кожа.

5.         За по-изтънчен вид използвайте пръстите. Така с малко оранжево червило, ще може да попиете със салфетка. В летни дни, когато почти никакъв грим не ви се нрави, това е най-добрият начин да се даде някакъв цвят, без да правите за пълно покриване на лицето. Поддържайте устните хидратирани, чрез балсам за устни.