Аксесоари, с които не бива да се правят компромиси

Няма съмнение, че обувките и чантите са слабост на голяма част от жените, а защо не и за мъжете, които се интересуват от мода. Някои от тях притежават завидно количество от тези аксесоари, някои от които са изключително скъпи и доста впечатляващи.
Спорно е дали си заслужава да се даде цяло състояние за чанта, която се носи само в определен момент и на практика представлява произведение на изкуството, което трябва да бъде съхранявано в сейф.
Такава е чантата с инкрустирани диаманти, която е инспирирана от портите на Бъкингамския дворец. Ще се изумите, но тази на пръв поглед малка чанта струва 178 000 долара и има 1000 години гаранция. Чантата La Palais побира едва едно червило и телефон, притежава геометрична форма и е създадена изцяло ръчно от майстори на ювелирното изкуство. За направата й са били необходими 100 часа. Закопчалката й е изработена от 18 каратово злато, а по самата чанта има 345 диаманта.
За практичните работещи дами и маййките на малки деца обаче най-важно е удобството. Това разбира се не означава, че трябва да носим стари, избелели или напукани от употреба чанти. Добре е да обръщаме внимание не само на дрехите, но и на аксесоарите, които влияят много на нашия стил и външен вид. Чантите могат да допринесат за по-елегантната ни визия, но така също могат да ни загрозят, ако са стари, зле поддържани и повредени.
Няма нищо по-отблъскващо от провиснала, безформена и незакпочана чанта, която внушава за неподреденост и небрежен външен вид. Никой не е прекалено зает, за да пропусне да се погледне в огледалото на излизане от къщи и да прецени дали вида му е приятен за самия него и за околните. Ясно, е че чантата е предназначена да побира важните вещи и документи, но наред с това тя трябва да бъде добре съчетана и хармонично допълваща се с облеклото и стила ви.
Не е необходимо да носите прекалено скъпа чанта, за да излъчвате собствен стил, усет към модата и висока класа. Достатъчно е да изберете чанта от издръжлива материя, която е достатъчно здраво изработена и може да ви осигури удобство и комфорт.
Някои някога беше казал, че добрия вкус не може да се купи с пари, именно това искаме да загатнем и ние в тази статия.
Тя на пръв поглед разглежда темата за чантите, но всъщност засяга стила, индивидуалния почерк в обличането и правилния и практичен избор на аксесоари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *