С какво да съчетаваме синия цвят в нашите тоалети

Синият цвят е наистина удивителен, присъщ на хората, които не могат да си представят своя живот без внимание, ласки и душевна топлина. Чист, хладен и успокояващ в цялата си палитра, той за пореден сезон е сред водещите модни тенденции, което се обяснява с множеството му оттенъци, позволяващи хармонични комбинации с много други цветове.
Ако започнем от светлите нюанси, то задължително трябва да посочим небесно синьото, което великолепно се съчетава с червено, жълто, тъмно синьо, златисто, сиво, кафяво и цвят на маслина. При комбинацията му с розово трябва внимателно да се подбират нюансите. Тюркоазеното изглежда чудесно с вишнево червено, кафяво, жълто, кремаво, тъмно виолетово и с цвят на фуксия. Електрикът пък е много красив в комбинации с нюанси на кафяво, сиво, сребристо, златисто жълто.Кобалтът добре хармонира с червено, сиво, жълто, златисто, бордо, бежово и цвят на маслина и мирта. Много удачна е комбинацията на чистото синьо с оттенъци на лилавото.Ултрамаринът е съвместим със златисто, червено, оранжево и кафяво.На края на списъка е тъмно синьото. За да се разбие неговата мрачност, трябва да се съчетава с небесно синьо, жълто-зелено, сиво, светло жълто, светло лилаво, червено и зелено.
С какво да носим сако в син цвят?
Всички знаем, че синьото е предпочитано за офисния дрескод от деловите дами. В този случай сакото се комбинира обикновено с черен панталон и бяла риза или блуза. Неприемливо е да се спре дотам, защото с могат да се създадат множество екстравагантни и стилни образи.
Например, синьото сако може да бъде част от впечатляващ комплект с дълга блуза или риза, в резултат от което ще се получи лек и моден пролетен образ. Синьото сако на карета смело може да се комбинира с дълги летни копринени поли. Ако ви се иска да внесете нещо ярко в образа, към синьото сако и бялата рокля могат да се прибавят червени обувки и чанта. За по-нестандартна визия е чудесна комбинацията от дълга кожена пола и тъмно синьо сако в мъжки стил.
Как да носим синята рокля?
С нея могат да се съставят огромно количество оригинални ансамбли. Просто трябва да дадем воля на фантазията си. Аксесоари в златист цвят, колани, шалове, чанти и обувки, предимно в контрастен цвят, със сигурност ще разнообразят излъчването на синята рокля.
Видно е, че са много вариантите за комбинации на синьо в дрехите. Само трябва да проявим творчество и да експериментираме – гаранция за постигане на стилна визия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *