Как да изглеждате по-млади

В тази статия ще говорим за женската красота и това, как да направим така, че да изглеждаме доста по – млади.

Едно от разковчитетата на външния вид, това е прическата. Сигурно сте се заглеждали в дама, която изглежда доста по-млада от самите години. Шокирали сте се, когато сте разбирали на колко години е всъщност.
Прическите и косата играят основна роля при определянето на възраста. Успоредно с облеклото, те са най-големи по обем в сравнение с други части от тялото и респективно на това, най-лесно правят впечатление.

Ето и няколко предложения за това как да изглеждате по-младолики с хитринки.
Е, започваме с това, че има толкова много прически, които подмладяват, че дори не сте си и представяли. Повечето от Вас си мислят, че само 5-6 прически могат да направят тази “магия”, но уви – нещата са далеч по-сериозни и мащабни. Смела, дръзка и свежа, нежна и весела, това са качества на младежките прически.

Свежите или дръзки къси прически могат да правят истинско чудо с Вса. Интересно отрязаните къси коси създават впечатление за увереност и власт, както и сила и могъщество.
Натуралният и първичен привкус също е сред отличаващите се черти при младежките прически. Нарпимер, леките вълни омекотяват лицето и придават един завършен вид, който подобрява визията на зрелите жени.

Цветовете на косата – важен фактор за подобряване на визията. Изберете свеж и топъл цвят, нарпимер медните тонове – добро решение и страхотен пример. Можете да се възплозвате и от топло кафяви цветове.

Опашките за сезон 2014-2015 също са на мода. Разресаната дълга опашка сваля поне 5 години от възрастта на дамите на средна възраст.

Препоръчваме Ви да разгледате различни видове прически в Интернет, достатъчно е да потърсите “подмладяващи приески” във всяка една търсеща машина, в раздел Images. Ще се насладите на богат асортимент и различни видове, което ще Ви направи много по-щастлива, с възвърнато самочувствие и свежо настроение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *