Как да имаме красива визия?

Как да пригодим визията си за летните месеци, за да се радваме на жива коса и лъчезарно лице? Не е тайна, че с идването на лятото грижите за външния ни вид също би било добре да се променят, а наред с тях и начина ни на живот, и курса ни на поведение. Ще ви дадем няколко съвета за да усъвършенствате визията си за горещите месеци. Погрижете се стъпка по стъпка да я смените с по-витални дрехите, прическа, грима, парфюм, накити и аксесоари.

Колкото и да ни се иска винаги до сега да носим нещо наистина дръзко, привличащо погледите на мъжете и провокативно е било в конфликт с нашия манталитет и вкус. Кара ни да се чувстваме неловко и вулгарно, защото нашето самочувствие винаги е робувало на вродената ни куртоазия.

Стилът и вкусът за естетиката не е необходимо да са еднакви за всеки, само че у нас българката ще си купи нещо ново, но ако всички останали си го купят. Е тогава тя отново ще бъде като тях. Красотата е много фина тема и за нея е необходимо талант, оригиналност, ерудираност. А границата между натруфеност и кич с естетика и красота е много тънка. Вулгарната и пошла субкултура, идваща директно от ТВ Планета, за жалост изглежда инфинити. Младите момичета се стараят да подражават на поп-фолк певиците с унищожени вежди, силиконови бюстове и безвкусните, зрелищни рокли. Това е hot, котира се и гарантира на зарибеното младо девойче VIP сепаретата в елитните клубове. То сексапил, то чудо!

Проявявайте повече трезво мислене и помислете – дали в нормалните европейски държи някой би се облякъл така? Всяка прекалено ярка, блестяща или изрязана рокля, отблъсква мъжете и ви кара да изглеждате отчаяно. За радост, тя може да се превърне в стилна, секси рокля чрез допълнителен кат – сако, палто, риза, шал или да се носи като туника.

Виж повече наhttp://e-alexandra.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *