Какво да му подаря? Няколко полезни идеи за подарък за мъж

Със сигурност всеки от Вас поне веднъж се е сблъсквал с въпроса „Ами сега какъв подарък да взема?“. Изборът на подарък винаги изисква време, размисъл и креативност. Главоблъсканицата става още по-сложна, когато подаръкът е предназначен за мъж. Една жена винаги ще се зарадва на ново бижу или чанта, но при мъжете ситуацията е малко по-трудна. За да Ви спестим част от мъките, Ви предлагаме няколко идеи за подаръци, които биха били практични за всеки мъж.

  1. Колан – Ако любимият Ви човек обича да носи дънки, то тогава един нов колан никога няма да му е излишен. Хубави мъжки колани от естествена кожа се намират лесно. Има ги в доста магазини, а цените им са съвсем достъпни за повечето хора.
  2. Портфейл – абсолютно универсален подарък, подходящ на всеки мъж и при всякакъв повод. На пазара има портфейли от различни материали, в различни цветове и стилове и на различни цени. Портфейлът се ползва ежедневно и често се захабява бързо. Поради тази причина може да не се безпокоите, че подаръкът Ви няма да влезе в употреба. Само не забравяйте, че след като го купите, според поверието, трябва да сложите и някакви пари в него, макар и да са 20 стотинки.
  3. Ваучер за изживяване – в днешно време има много сайтове, от които можете да си купите ваучер за дадено забавление. Ако знаете, че Вашият човек си пада по силните усещания, може да му вземете ваучер за бънджи скок, шофиране на ATV, полет с парапланер или дори водолазно гмуркане. Просто се разровете в интернет и ще изскочат безброй идеи, а споменът ще остане за цял живот.
  4. Тениска с щампа – тениска със закачлив надпис или щампа винаги е добра идея за подарък за мъж, особено ако въпросният мъж има чувство за хумор. На пазара се предлагат много видове такива тениски със забавна щампа, а може дори да му поръчате с щампа по Ваш избор. По този начин ще придадете уникалност и индивидуалност на подаръка. Това със сигурност ще го зарадва и разсмее.
  5. Раница или сак – с такъв подарък също няма вариант да сбъркате. Дори да не е най-запаленият планинар или пътешественик, все в някакъв момент на Вашия човек ще му се наложи да пътува и, естествено, това няма как да стане без чанта, в която да сложи необходимото. Това е един практичен подарък, който може да бъде и много красив. На пазара се предлага огромно разнообразие от модели и може да му изберете нещо по-изтънчено.
  6.  Халат – сигурно са малко мъжете, които лично ще идат в магазина, за да си изберат красив, памучен, мекичък халат. Затова Вие му го подарете. Отново няма как да не му бъде полезен. Освен това не е като дреха, при която дори малкото разминаване в размера може да помрачи ефекта на подаръка. Ако се чудите между 2 размера, винаги избирайте по-големия, за да сте сигурни, че няма да има гафове.

Със сигурност всеки човек е уникален и неповторим. Всеки има различни вкусове и интереси. Ако познавате отлично мъжа, на когото ще подарявате, най-вероятно можете да измислите много по-оригинален подарък за него. Но ако изпитвате затруднения по една или друга причина, който и подарък от горните 6 предложения да изберете, няма да сбъркате!